homeΛ. Εθνικής Αντιστάσεως 14,
15232 - Χαλάνδρι
tel+30 210 6801085-86

banner gr1a

psoma book

Πώς ξεκίνησαν όλα..

Υπήρξα παχύσαρκη ως έφηβη και έχω βιώσει προσωπικά το ρατσισμό και την απόρριψη στην πιο ευαίσθητη ηλικία, μιας και τα παιδιά είναι οι πιο ειλικρινείς μα συνάμα και οι πιο σκληροί κριτές. Με μεγάλη προσπάθεια, στερήσεις και χωρίς την απαραίτητη καθοδήγηση κατάφερα να χάσω τα περιττά κιλά αλλά αυτή η δύσκολη περίοδος της ζωής μου αποδεδείχθηκε καθοριστική εντέλει για τη μετέπειτα πορεία μου.

Οι σπουδές μου στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών καθώς και η ειδικότητα που επέλεξα(Βιοπαθολογια), μου έδωσαν τα απαραίτητα εφόδια ώστε να μπορέσω να κατανοήσω το πρόβλημα της παχυσαρκίας στην ορθή επιστημονική του βάση και να καταλάβω πως η λύση δεν περιορίζεται στην κλασσική αντιμετώπιση μιας απλής δίαιτας. Μετά από ενδελεχή ερευνά κατέληξα να συνεχίσω τις σπουδές μου αποκτώντας μια μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Γαλλία, στην Ιατρική Σχολή των Παρισίων, με τίτλο: "Ιατρική και χειρουργική της παχυσαρκίας".

Η συγκεκριμένη ειδικότητα μου άνοιξε ορίζοντες που ακόμα και σήμερα συνεχίζω να ανακαλύπτω (Αντιγήρανση) και να αποκτήσω γνώσεις ανεκτίμητες πάνω στη σύγχρονη ολιστική αντιμετώπιση ενός παγκοσμίου προβλήματος υγείας όπως είναι η παχυσαρκία. Εντύπωση μου προκάλεσε η επίμονη των Γάλλων καθηγητών μου στην ψυχική διάσταση του προβλήματος αλλά τώρα, μετά από χρόνια εμπειρίας, αντιλαμβάνομαι τη σπουδαιότητα και το βασικό ρόλο που παίζει στην μάχη με την παχυσαρκία.

Η αντιμετώπιση βασίζεται σε τρεις κύριους άξονες:

  • Στην ψυχή
  • Στη διατροφή
  • Στην άσκηση

Η υγεία που προσφέρει στον οργανισμό η σωστή, ισορροπημένη διατροφή πιστεύω ακράδαντα πως πρέπει μα αποτυπώνεται και στην εξωτερική μας εμφάνιση. Αυτή μου η πεποίθηση με οδηγεί πρόσφατα να αποκτήσω μια ακόμα εξειδίκευση, την δεύτερη, στην Ιατρική της Αντιγήρανσης από την Αμερικανική Ακαδημία Αντιγήρανσης και σήμερα να είμαι επισήμως Board Certified to Antiaging Medicine.

Η Αντιγήρανση λοιπόν εστιάζει στην πρόληψη με ιατρική επίβλεψη σε συνδυασμό με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Πρώτιστη σημασία έχει όχι μόνο η διάρκεια αλλά κυρίως η ποιότητα ζωής που θέλουμε χωρίς ασθένειες που μας ταλαιπωρούν μακροχρόνια όπως η οστεοπόρωση, οι καρδιακές παθήσεις, η νόσος Αlzheimer.

ZERONA

 

ZERONA είναι το νέο δραστικό μηχάνημα που σας αφαιρεί ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΑ πόντους και λίπος από το σώμα σας!  

Το μηχάνημα που χρησιμοποιείται από τους γιατρούς του Hollywood τώρα και στη Ελλάδα, μόνο στο πολυιατρείο Dr. Psoma !

Περισσότερα... 

Δείτε το σχετικό video: https://www.youtube.com/watch?v=76pSgQ3EMVc

 

zerona3                01  

 

zerona1          5cd13655 6a5e 466c a270 daf95459311a

 

 

 

 

 

 TIPS ΟΜΟΡΦΙΑΣ

 

 

Το Καλοκαίρι είναι πλέον καθοδόν και η προετοιμασία για την παραλία έχει ξεκινήσει! Το σώμα μας γίνεται ο πρωταγωνιστής !  Για αυτό δεν πρέπει να αμελούμε να κάνουμε peeling scrub με μεγάλους κόκκους  για  να αποφύγουμε το σμήγμα, χαρίζοντας απαλότητα  φρεσκάδα και υγιείς πόρους στο δέρμα μας . Τι γίνεται όμως με την χαλάρωση και την κυτταρίτιδα;  Η αντιμετώπιση τους  γίνεται πλέον εύκολα και ανώδυνα! Με την βοήθεια των RF( ραδιοσυχνοτήτων) .  Η επιτυχία των ραδιοσυχνοτήτων οφείλεται  στο ότι δρουν στους εν τω βάθη ιστούς με αποτέλεσμα να έχουμε άμεση σύσφιξη του δέρματος , και την πλήρης αντιμετώπιση την κυτταρίτιδας!!  Εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας!!

 
Γιατί να επιλέξετε το πολυιατρείο μας?

line1

 

Video - Παρουσιάσεις

Η γνώμη σας

Ασθενής PSOMA MEDICAL WELLNESS
Έφτασα στο επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς κανένα αίσθημα πείνας περισσότερα »
Ασθενής PSOMA MEDICAL WELLNESS
Είμαι ευγνώμων που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο αυτή την χαρισματική γυναίκα που με βοήθησε τόσο πολύ! περισσότερα »
 
 

Οι δημοσιεύσεις μας

Πακέτα του Μήνα