homeΛ. Εθνικής Αντιστάσεως 14,
15232 - Χαλάνδρι
tel+30 210 6801085-86

banner gr1a

psoma book

Πώς ξεκίνησαν όλα..

Υπήρξα παχύσαρκη ως έφηβη και έχω βιώσει προσωπικά το ρατσισμό και την απόρριψη στην πιο ευαίσθητη ηλικία, μιας και τα παιδιά είναι οι πιο ειλικρινείς μα συνάμα και οι πιο σκληροί κριτές. Με μεγάλη προσπάθεια, στερήσεις και χωρίς την απαραίτητη καθοδήγηση κατάφερα να χάσω τα περιττά κιλά αλλά αυτή η δύσκολη περίοδος της ζωής μου αποδεδείχθηκε καθοριστική εντέλει για τη μετέπειτα πορεία μου.

Οι σπουδές μου στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών καθώς και η ειδικότητα που επέλεξα(Βιοπαθολογια), μου έδωσαν τα απαραίτητα εφόδια ώστε να μπορέσω να κατανοήσω το πρόβλημα της παχυσαρκίας στην ορθή επιστημονική του βάση και να καταλάβω πως η λύση δεν περιορίζεται στην κλασσική αντιμετώπιση μιας απλής δίαιτας. Μετά από ενδελεχή ερευνά κατέληξα να συνεχίσω τις σπουδές μου αποκτώντας μια μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Γαλλία, στην Ιατρική Σχολή των Παρισίων, με τίτλο: "Ιατρική και χειρουργική της παχυσαρκίας".

Η συγκεκριμένη ειδικότητα μου άνοιξε ορίζοντες που ακόμα και σήμερα συνεχίζω να ανακαλύπτω (Αντιγήρανση) και να αποκτήσω γνώσεις ανεκτίμητες πάνω στη σύγχρονη ολιστική αντιμετώπιση ενός παγκοσμίου προβλήματος υγείας όπως είναι η παχυσαρκία. Εντύπωση μου προκάλεσε η επίμονη των Γάλλων καθηγητών μου στην ψυχική διάσταση του προβλήματος αλλά τώρα, μετά από χρόνια εμπειρίας, αντιλαμβάνομαι τη σπουδαιότητα και το βασικό ρόλο που παίζει στην μάχη με την παχυσαρκία.

Η αντιμετώπιση βασίζεται σε τρεις κύριους άξονες:

  • Στην ψυχή
  • Στη διατροφή
  • Στην άσκηση

Η υγεία που προσφέρει στον οργανισμό η σωστή, ισορροπημένη διατροφή πιστεύω ακράδαντα πως πρέπει μα αποτυπώνεται και στην εξωτερική μας εμφάνιση. Αυτή μου η πεποίθηση με οδηγεί πρόσφατα να αποκτήσω μια ακόμα εξειδίκευση, την δεύτερη, στην Ιατρική της Αντιγήρανσης από την Αμερικανική Ακαδημία Αντιγήρανσης και σήμερα να είμαι επισήμως Board Certified to Antiaging Medicine.

Η Αντιγήρανση λοιπόν εστιάζει στην πρόληψη με ιατρική επίβλεψη σε συνδυασμό με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Πρώτιστη σημασία έχει όχι μόνο η διάρκεια αλλά κυρίως η ποιότητα ζωής που θέλουμε χωρίς ασθένειες που μας ταλαιπωρούν μακροχρόνια όπως η οστεοπόρωση, οι καρδιακές παθήσεις, η νόσος Αlzheimer.

Tips ομορφιάς

Κάνετε συχνά καθαρισμό προσώπου!
Δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες αμελούν τον καθαρισμό προσώπου είτε γιατί πιστεύουν ότι δεν τον χρειάζονται είτε γιατί φοβούνται!Όλοι οι τύποι δέρματος (λιπαρό-μεικτό- ξηρό), χρειάζονται καθαρισμό προσώπου απλά με διαφορετική συχνότητα!Ο καθαρισμός είναι μια εντελώς ακίνδυνη διαδικασία που θα απομακρύνει από το πρόσωπο σας τους ρύπους και το σμήγμα.
Εκμεταλλευτείτε την προσφορά που υπάρχει στο ιατρείο μας!!

 
Γιατί να επιλέξετε το πολυιατρείο μας?

line1

 

Video - Παρουσιάσεις

Η γνώμη σας

Ασθενής PSOMA MEDICAL WELLNESS
Έφτασα στο επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς κανένα αίσθημα πείνας περισσότερα »
Ασθενής PSOMA MEDICAL WELLNESS
Είμαι ευγνώμων που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο αυτή την χαρισματική γυναίκα που με βοήθησε τόσο πολύ! περισσότερα »
 
 

Οι δημοσιεύσεις μας

Πακέτα του Μήνα