ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

 

Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος που προκαλεί μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους. Είναι μια μέθοδος μη επεμβατική, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA). Πρόκειται για μια μέθοδο απολύτως ασφαλή , μιας και το μέσο για να ετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Δεν υπάρχει κανενός είδους ακτινοβολία ή χημικής ουσίας. Εφαρμόζεται σε όλες τιες περιοχές του σώματος χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα αποτελέσματα είναι:

1. Μόνιμη μείωση αριθμού λιποκυττάρων στο σημείο εφαρμογής.

2. Μείωση πόντων στο σημείο εφαρμογής.

Συχνές Q+A

Σε ποιους απευθύνεται; Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που έχουν πρόβλημα με τοπικό πάχος.

Πότε είναι η καταλληλότερη περίοδος να κάνω; Είναι μια μέθοδος που δεν έχει κανέναν περιορισμό, αν θέλει κάποιος όμως να την κάνει για πολύ συγκεκριμένο λόγο (π.χ. ένα γάμο, για τις διακοπές κ.λ.π) πρέπει να υπολογίσει ότι η ολοκλήρωση της διαδικασίας γίνεται μετά από 3 μήνες.

Θα πονέσω; Τα πρώτα 3 λεπτά της διαδικασίας υπάρχει ενόχληση από την αναρρόφηση που πραγματοποιείται, αλλά μετά το πέρας των 3 λεπτών δεν υπάρχει κάποια αίσθηση.

Πόσο διαρκεί; Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 1 ώρα.

Μετά θα είμαι ερεθισμένη; Μετά τη συνεδρία μπορεί να υπάρξει από απλή ερυθρότητα στην περιοχή μέχρι μελανιά, εξαρτάται από την ευαισθησία του κάθε δέρματος. Τα συμπτώματα υποχωρούν μετά από λίγο.

Τί πρέπει να προσέχω μετά; Μετά τη συνεδρία δεν υπάρχει κάτι που να χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καλό θα ήταν να φοράτε άνετα ρούχα.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνω; Ανάλογα με το μέγεθος της λιποζώνης ορίζονται και οι επαναλήψεις, η συχνότητά τους είναι 1/3μήνες.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες; Φυσικά μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες όπως η πρεσσοθεραπεία, το LPG και το RF.